MQC - TU Maritime Qualification centre

(+359) 52 383 264, (+359) 899 912 516; (+359) 878335312  mqc@tu-varna.bg
Bulgaria, Varna, 9000, 1 Studentska str.
ТУ – Варна и Община Бургас – нови измерения на сътрудничеството между образование и управление

ТУ – Варна и Община Бургас – нови измерения на сътрудничеството между образование и управление.

В Община Бургас се проведе среща между Ръководството на ТУ - Варна в лицето на Зам. Ректора - доц. д-р инж. Кирил Киров, Флотилен адмирал (от резерва) Коста Андреев и експертен състав от "Център за морски технологии" към Университета с кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов и  експерти от екипа, му включващ и директора на морската гимназия в града.

Обсъдени бяха редица въпроси от взаимен интерес, възможности за бъдещо сътрудничество между Община Бургас, Морската гимназия и Технически университет - Варна. Развитието на взаимовръзките между образование и местна власт е от изключително значение за кариерното ориентиране и развитие на младите хора. В тази връзка, Технически университет - Варна заяви готовност за предоставяне на симулатори в помощ на морската гимназия, използвайки иновативни методи за трансфер на технологии.

Стартираха се разговори за бъдещо сътрудничество и работа по проекти и проблемни зони, в които Община Бургас има нужда от експертна и висококвалифицирана помощ, с която ТУ – Варна може да съдейства.MENU

Home
About us
Contacts
INFORMATION

Courses
Services
Certificates
News


Trainers
Video
Gallery
CONTACTS

Bulgaria, Varna 9000,
1 Studentska str.
GSM: (+359) 899 912 516;
mqc@tu-varna.bg
VIRTUAL TOUR2022, All rights reserved. Terms / Privacy Policy